Polícia žiada verejnosť o pomoc pri objasnení krádeže traktora

23.08.2012 Prešov

Prešov 23. augusta (TASR) - Prešovskí policajti vyšetrujú krádež traktora, ku ktorej došlo v júni tohto roka v areáli prešovského amfiteátra. "Doposiaľ neznámi páchatelia ukradli tmavozelený traktor v presne nezistenom čase z 19. na 20. júna. Vtedy prebiehali v amfiteátri prípravné práce na Dobrý festival," informoval krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.
Páchatelia aj napriek prítomnosti brigádnikov naložili traktor na trajler a odviezli na neznáme miesto. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 20.000 eur. Ide o poľnohospodársky tmavozelený kolesový traktor ŠT 180N, s evidenčným číslom PP 008 AB, VIN - LBHB0147.
"Keďže doposiaľ vykonanými úkonmi sa traktor ani páchateľov nepodarilo vypátrať, polícia žiada o pomoc pri pátraní verejnosť a to hlavne brigádnikov, ktorí v čase krádeže pracovali v amfiteátri," zdôraznil hovorca. Akékoľvek informácie vedúce k vypátraniu traktora, páchateľov alebo k svedkom krádeže možno oznámiť buď osobne na Obvodnom oddelení Policajného zboru (PZ) Prešov – Juh, na telefónnom čísle 0961 80 3687, prípadne na ktoromkoľvek obvodnom oddelení PZ alebo na známom telefónnom čísle 158.
 

Vyberte región